еМагазин

Tag : суша

Бизнис

Сушата удри по грозјето, тиквешките лозари бараат да се прогласи елементарна непогода

Редакција
Сушата го намалува родот на лозјата во Тиквешко, особено на насадите кои не се наводнуваат, реагираат лозарите. Бараат да се прогласи елеменатрна непогода зашто на...