еМагазин

Tag : Технокомерц

Бизнис

„Технокомерц“ неколкукратно ја зголеми добивката

Никола Осило
„Технокомерц“ АД Скопје во периодор јануари-септември годинава оствари добивка од 9 милиони денари, што е неколкукратно зголемување во однос на истиот период минатата година кога...
Бизнис

Илија Филиповски ги подари своите акции во „Технокомерц“

Никола Осило
„Технокомерц“ преку Македонската берза информира дека Илија Филиповски извршил нетрговски трансфер на своите акции во компанијата на Кирил и Марјан Филиповски. Двајцата добиле подарок од...
Бизнис

„Технокомерц“ оствари добивка од 1,3 милиони денари

Никола Осило
„Технокомерц“ АД Скопје деловната 2018 година ја заврши со добивка од 1.365.000 денари, што е намалување во однос на претходната година, соопшти компанијата преку Македонската...
Бизнис

Илија Филиповски купи акции во Технокомерц

Редакција
Од Технокомерц, преку Македонската берза информираат дека Илија Филиповски се стекнал со 363 акции од компанијата и заедно со претходно стекнатите акции, поседува вкупно 11.596...
Бизнис

„Технокомерц“ оствари добивка од 1,1 милион денари за девет месеци

Никола Осило
„Технокомерц“ АД Скопје во периодот јануари-септември оствари добивка од 1,1 милиони денари, што е намалување од 84 отсто во однос на истиот период минатата година,...