еМагазин

Tag : Кристина Дуранска

БАШ НИ Е ЌЕФ

Да зборуваме отворено за женското здравје и менструалниот циклус!

Редакција
Меѓународниот ден на акција за здравјето на жените, кој се слави на 28. мај, а кој воедно е и светски ден на менструалната хигиена ќе...