еМагазин

Tag : Лабораториум

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Лабораториум“ ги повикува сите дизајнери и занаетчии за учество во „Лаб дизајн маркет“

Редакција
„Лабораториум“ објавува отворен повик до сите дизајнери и занаетчии кои изработуваат производи и нудат услуги во полето на текстилот, накитот, модните додатоци, индустриски производи, мебел,...