еМагазин

Tag : Лидија Вељановска-Кириџиевска

Интервју ТОП СТОРИИ

Вељановска-Кириџиевска: Креативниот набој и контактот со себе, инспирација за продуктивност во приватниот и во професионалниот живот  

Редакција
Д-р Лидија Вељановска-Кириџиевска е првиот радио-дијагностичар во нашата земја кој почна да работи компјутеризирана томографија на крвни садови на срце. Како врвен радио-дијагностичар д-р Кириџиевска...