еМагазин

Tag : лирика

МАКЕДОНСКО ТОП СТОРИИ

„Македонска љубовна лирика“: Најубавите македонски љубовни стихови на едно место

Редакција
Книгоиздавателството „Матица македонска“ ја објави книгата „Македонска љубовна лирика“ приредена од Весна Мојсова-Чепишевска и Иван Антоновски. Најубавите македонски љубовни стихови, сега се на едно место....