еМагазин

Tag : населби

Локално

Супстандардните населби создаваат невидливи заедници за градоначалниците и општините

Редакција
Речиси секој град во Македонија има супстандардни населби во кои живее ромско население, покажува Извештајот во сенка за спроведувањето на Стратегијата за Роми реализиран од...