еМагазин

Tag : Новогодишна кампања

БАШ НИ Е ЌЕФ

Новогодишната кампања на Телеком нè поттикнува вистински да се поврземе

Редакција
Меѓународната Новогодишна кампања на Дојче Телеком со порака: „Најубавиот подарок е кога сме вистински поврзани“ прикажува типично празнично сценарио: семејство кое се собира за најубавата...