еМагазин

Tag : Гете Институтот

Забава

Звуците на Шуман и Брамс со германскиот гудачки квартет – Minguet Quartett 

Редакција
Со музика од Клара и Роберт Шуман и Јоханес Брамс на 2 јули 2019 година со почеток од 19.30 часот, во Македонската Филхармонија ќе одржи...