еМагазин

Tag : градежни фирми

Бизнис

Градежните фирми лани потрошиле 11,123 милијарди денари за градежни материјали и енергија

Редакција
Деловните субјекти кои се занимаваат со градежна дејност лани потрошиле градежни материјали и енергија во вредност од 11,123 милијарди денари, што е за 5,9 отсто...