еМагазин

Tag : хумани луѓе

Да помогнеме

Да му помогнеме на четиргодишниот Филип да не заврши во инвалидска количка

Редакција
Филип е четиригодишно дете кое боледува од церебрална квадриплегична парализа. За него итно е потребна операција која е закажана во специјализирана болница во Србија за