еМагазин

Tag : Кица Колбе

БАШ НИ Е ЌЕФ

Нова книга од ИЛИ-ИЛИ: Денес од печат излезе реизданието на романот „Жените Гаврилови“ од Кица Колбе

Редакција
Денес од печат излезе реизданието на романот „Жените Гаврилови“ од Кица Колбе, како 196 наслов во едицијата „ПРОаЗА“ на ИЛИ-ИЛИ. Со издавањето на ова преработено...