еМагазин

Tag : Кочо Андоновски

Забава

Видео од незаборавната вечер на „ПичПрич“ со Верица Недеска, Кочо Андоновски, Илина Арсова…

Редакција
Незаборавно искуство имаа присутните на последната „ПичПрич“ вечер што неодамна се одржа на охридската плажа Оревче под наслов „Длабоко во ноќта“. Своите искуства ги раскажуваа...