еМагазин

Tag : комфор

Забава

(Видео) Од својата комфор зона, Sarah Mace со „Бакар боја“

Редакција
Ивица Јанкуловски, има уникатна визија за авторската музика во Македонија. Преку проектот „Copper room sessions“ и во студиото „Алшар“ тој одлучи да ги отвори вратите...