еМагазин

Tag : концесионери

Бизнис

Ќе се зголемуваат тарифите за концесионерите на рудниците

Редакција
Министерството за економија предлага да се зголемат тарифите што треба да ги плаќаат концесионерите на рудниците за искористување на просторот и експлоатација на рудата. Како...