еМагазин

Tag : Куртхан Апајдин

Бизнис

Лимак холдинг кој го гради комплексот „Diamond of Skopje“ дел од светската градежна елита

Редакција
Лимак холдинг кој го гради модерниот мултифункционален комплекс „Diamond of Skopje“ во центарот на Скопје, е рангиран на 61 место на престижната листа на 250...