еМагазин

Tag : кусур

ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

НЛБ Банка Ве советува: Штедете го кусурот за нештата кои ги посакувате!

Редакција
Сите понекогаш сме внимателни што посакуваме, бидејќи не секогаш сме во можност да ги оствариме желбите кои сме си ги замислиле. Наместо да бидеме претпазливи...