еМагазин

Tag : легитимации

Бизнис

Тезгеџиите ќе мора да имаат легитимации за продажба на зелените пазари

Редакција
Македонија се уште нема стратегија за зелените пазари, а се повеќе се намалува и бројот на закупци на тезги поради сивата економија, нелојалната конкуренција и...