еМагазин

Tag : локализација

БАШ НИ Е ЌЕФ

MyKi Pet уред за лесно лоцираље на домашните миленици

Редакција
Телекомуникациската компанија Vip ја збогатува својата понуда со уште еден уникатен уред, овојпат наменет и дизајниран за домашните миленици. MyKi Pet уредот достапен ексклузивно преку...