еМагазин

Tag : М-6 аграр

Бизнис

Владата ќе го обнови договорот за закуп на 877.945 квадрати земјоделско земјиште со „М-6 аграр“

Редакција
Владата ја разгледа информацијата и донесе позитивна одлука во врска со добивање согласност за склучување на договор за закуп на земјоделско земјиште со непосредна спогодба...