еМагазин

Tag : Мајкрососфт

Интервју

Елисавета Нојковска од Мајкрософт ЦИЕ: Ние треба да сме инспирација за секој да ги следи своите соништа

Редакција
Не постои сомнеж дека кога некој ќе помисли за Мајкрософт не помислува на корпорација и компанија, туку на ентитет и организација која го има променето...