еМагазин

Tag : Македонија осигурување АД Скопје – Виена Иншуренс Груп

Бизнис

Озрен Марјановиќ нов член на Управниот одбор на Македонија осигурување АД Скопје – Виена Иншуренс Груп

Редакција
Надзорниот одбор на Македонија осигурување АД Скопје – Виена Иншуренс Груп, на својата 54та седница, донесе одлука за именување на нов член на Управниот одбор,...