еМагазин

Tag : македонски фарми

Бизнис

Кoмбинација од најдобрите практики од Македонија и Холандија за подобро млекопроизводство

Редакција
Во организација на Битолска млекара и Холандската стопанска комора во Македонија, тројца фармери студенти од Холандија остварија тринеделна работна и едукативна посета на македонските фарми...