еМагазин

Tag : македонски универзитети

Македонија

Македонските универзитети и годинава ги нема на Шангајската листа

Редакција
Македонските универзитети и годинава не се рангирани на Шангајската листа на најдобри универзитети во светот. На листата на Академско рангирање на светски универзитети за 2018 година објавена...