еМагазин

Tag : Макси златна рипка

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Макси златна рипка“ исполнува макси желби, со Бубо Каров – Цацко

Редакција
Државна лотарија со задоволство ја споделува веста за почеток на соработка со еден од омилените ликови на нашата јавна сцена, Бубо Каров ‒ Цацко. Единствениот Цацко внесе...