еМагазин

Tag : Маријан Маловчев

Бизнис

Маловчев, менаџер на „Куба Либре“: Доброволно ќе направевме се што треба, не добивме известување за уривање

Редакција
Сопствениците на објектите што се предмет на уривање во Охрид истакнуваат дека се затекнати од уривањето, со големи забелешки на целата процедура. Маријан Маловчев, менаџер...