еМагазин

Tag : неврохирургија

Македонија

(Фото) Реновираниот интензивен оддел на неврохирургија со зголемен капацитет од 30 проценти

Редакција
Денеска на Универзитетската Клиника за неврохирургија се отвори новиот реновиран оддел за интензивно лекување. По фазата на реновирање на овој оддел, капацитетот за интензивна нега...