еМагазин

Tag : Новако

Убава приказна

(Галерија) Најголемата германска компанија во светот ThyssenKrupp слави 10 години на македонскиот пазар

Редакција
Лидерот во производство и продажба на лифтови, ескалатори, подвижни траки, авио мостови и други транспортни и индустриски системи во Македонија, Новако, член на светски водечката...