еМагазин

Tag : одговорен татко

БАШ НИ Е ЌЕФ

Пријатно изненадување: Група млади татковци отворија фејсбук-страница „Одговорен татко“

Редакција
Група млади татковци започнаа иницијатива за зголемување на свесноста кај татковците за нивната улога во развојот на детето. Отворија фан страна на социјалната мрежа „Фејсбук“...