еМагазин

Tag : плата

Бизнис ТОП СТОРИИ

УЈП вработува 35 лица, плата до 36.445 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 35 државни службеници во Министерството за финансии – Управа за јавни приходи. Се бараат кандидати за помлади асистени, асистенти, инспектори,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Затворот „Идризово“ вработува седум лица, плата до 15.718 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 јавни службеници во КПУ Казнено поправен дом Идризово. Се бараат седум самостојни референти, а платата за сите работни смета...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Управата за хидрометеоролошки работи вработува 20 лица, плата до 24.401 денар

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 20 државни службеници во Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство – Управа за хидрометеоролошки работи. Се бараат кандидати за соработници,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за цивилно воздухопловство вработува пет лица, плата до 87.680 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на пет државни службеници во Агенцијата за цивилно воздухопловство. Се бараат кандидати за работните места: советник за аеродромски...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фондот за иновации и технолошки развој вработува шест лица, плата до 28.317 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 6 државни службеници во Фондот за иновации и технолошки развој. Во огласот се бараат кандидати за советници, виши соработници и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Државниот просветен инспекторат вработува 16 лица, плата до 26.253 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 16 државни службеници во Државниот просветен инспекторат. Во огласот се бараат советници-инспектори, референти, помлади соработници… Платите во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Народната банка вработува осум лица, плата до 43.815 денари

Никола Осило
Народната банка распиша оглас за вработување на 8 лица на неопределено време. Се бараат двајца извршители на работно место „помлад систем инженер“ во Отсекот за ИТ...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

„Самохрана мајка со додаток на плата од 157 илјади евра„: Твитер реакции за заработувачката на Јанева и одлуката да оди во домашен притвор

Редакција
Информацијата дека поранешната специјална обвинителка Катица Јанева во текот на својот мандат добила додадок за доверливост и други надоместоци, во вкупна вредност од 157 илјади...
Македонија

ПРИЗМА: Јанева зела 157 илјади евра за „додаток за доверливост“ и други надоместоци

Редакција
ПРИЗМА објави дека поранешната специјална обвинителка Катица Јанева, за време на својот мандат, зела вкупно 157.000 евра надвор од редовната плата, покажуваат официјалните информации од...
Бизнис

ЈП Железници-инфраструктура вработува 13 лица, плата до 28.402 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 13 јавни службеници во Јавнотo претпријатие за железничка инфраструктура (ЈП Железници – инфраструктура). Се бараат кандидати за...