еМагазин

Tag : Посилна жена

БАШ НИ Е ЌЕФ

(ВИДЕО) Тимот „Посилна жена“ на Lisca трчаше на Авицена Женска трка со порака сите да ја најдат моќта во себе

Редакција
За да ја поддржат моќта на жената, Lisca креираше тим „Посилна жена“ кој беше дел од Авицена Женска трка во неделата, 31-ви март 2019. Тим...