еМагазин

Tag : симптоми

Македонија ТОП СТОРИИ

Текстилните работници од Штип кои користеле автобуски превоз да се јават на матичен лекар ако имаат симптоми на корона вирусот

Редакција
Сите граѓани од Штип кои се превезувале со автобусите од и до текстилната конфекција во која се детектирани поголем број лица заболени од короновирусот, како и...
Македонија ТОП СТОРИИ

Без симптоми 588 од заразените од коронавирусот во Македонија

Редакција
Заклучно со последните податоци објавени вчера, вкупниот број на заразени со коронавирусот во Македонија изнесува 1.817. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените...
Македонија ТОП СТОРИИ

32,8% од заболените со коронавирусот во Македонија без симптоми, 73,6% имале контакт со потврден случај

Редакција
Според последните податоци во Македонија, објавени вчера, се регистрирани вкупно 1.723 заразени со коронавирусот. „Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените лица, најчесто...
Македонија ТОП СТОРИИ

515 заболени од коронавирусот без симптоми, 373 имале контакт со веќе потврден случај во државата

Редакција
Во Македонија според последните податоци, објавени вчера, има вкупно регистрирани 1.526 случаи на заболени од коронавирусот. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените...
Македонија ТОП СТОРИИ

Температура и кашлица, најчестите симптоми кај заболените од коронавирусот во Македонија

Редакција
Според последните податоци, објавени вчера, во Македонија се регистрирани 1.494 случаи на заболени од коронавирусот. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените лица,...
Македонија ТОП СТОРИИ

Најчест висока температура: 479 лица од заболените со коронавирусот во Македонија без симптоми

Редакција
Според последните податоци, објавени вчера, во Македонија се регистрирани 1.367 лица заболени со коронавирусот. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените лица, најчесто...
Македонија ТОП СТОРИИ

426 од заразените со коронавирусот во Македонија без симптоми

Редакција
Заклучно со податоците објавени вчера, во Македонија се регистрирани вкупно 1.231 случаи на заразени со коронавирусот. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените...
Македонија ТОП СТОРИИ

33,8% од заразените со коронавирусот во Македонија без симптоми

Редакција
Според последните податоци, објавени вчера во Македонија се регистрирани 1.117 лица заразени со Ковид-19. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените лица, најчесто...
Македонија ТОП СТОРИИ

31% од заразените со коронавирусот во Македонија без симптоми

Редакција
Во Македонија, заклучно податоците од вчера, се регистрирани 974 случаи на заразени со коронавирусот. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените лица, најчесто...
Македонија ТОП СТОРИИ

30,6% од заразените со коронавирусот во Македонија без симптоми

Редакција
Во Македонија според последните податоци, објавени вчера бројот на заразени со коронавирусот изнесува 854. “Во однос на симптомите кои се пријавени кај заболените лица, најчесто...