еМагазин

Tag : Телеком продавница

Локално

Кои се најдобрите трговски објекти во Скопје во категоријата „компјутерска, аудио – видео и телекомуникациска опрема“

Редакција
Градот Скопје и Агенцијата SWOT Research ги избраа најдобрите трговски објекти во Скопје, во повеќе дејности, во рамките на традиционалната манифестација „Месец на трговијата 2020″,...