еМагазин

Tag : топлински

ЧИСТА ОКОЛИНА

VIVAX топлински пумпи – Решение за идеална температура во домот во текот на целата година

Редакција
Најважното нешто на секој дом е наоѓање на идеално решение за ладење и греење кое што ќе биде најефикасно и најефективно и ќе има најниски...
ЧИСТА ОКОЛИНА

VIVAX нови топлински пумпи – чудо на технологијата за секој дом

Редакција
Обновливите извори на енергија се иднината на ладење, греење и топла вода во домот во текот на целата година. Брзото темпо на живот и секојдневните...