еМагазин

Tag : Јусуф Абдулаи

Спорт

Огњан Циговски избран за претседател, а Јусуф Абдулаи за потпретседател на Скијачката федерација на Македонија

Редакција
На вчера одржаното вонредно Собрание на Скијачката федерација на Македонија (СФМ) 9 клубови од вкупно 17 со право на глас, го избраа Огњан Циговски за...