еМагазин

Tag : водомоер

Локално

Состојбата на водоводомерите во Скопје ќе може да се пријавува електронски

Редакција
Жителите на Град Скопје, како и правните лица, од 10 до 16 во месецот ќе можат електронски да ја пријават состојбата на водомерот. Оваа услуга...