еМагазин

Tag : Апелационен суд Штип

Македонија ТОП СТОРИИ

Ѓорѓи Андонов и Тодор Поп Панев избрани за судии во Апелациониот суд Штип

Редакција
Судскиот совет денеска ги избра Ѓорѓи Андонов и Тодор Поп Панев за судии во Апелациониот суд Штип. Конкуренти на Андонов му беа судиите Цона Каламерникова,...