еМагазин

Tag : аркон

Бизнис ТОП СТОРИИ

Железници инфраструктура склучи договор со “Аркон Ко“ вреден 285,8 илјади евра

Редакција
Јавно претпријатие за железничка инфраструктура Железници на Република Северна Македонија – Скопје склучи договор за набавка на материјали за сигнално-сигурносни уреди со друштвото за трговија,...