еМагазин

Tag : Владимир Филиповски

Бизнис

Владимир Филиповски и Сашо Ќосев повторно предложени за членови на НО на Стопанска банка Скопје

Редакција
Професорите на Економскиот факултет во Скопје, Владимир Филиповски и Сашо Ќосев повторно се предложени за независни членови на Надзорниот одбор на Стопанска банка АД Скопје,...