еМагазин

Tag : геномско профилирање

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Одржан првиот форум за Персонализирана медицина и геномско профилирање: Унапредување на персонализираната медицина во пракса

Редакција
Во организација на МАНУ – Истражувачки центар за генетско инженерство, Медицинскиот факултет и Фармацевтскиот факултет при УКИМ и фармацевтската компанија Рош се одржа форумот за...