еМагазин

Tag : Клиничка болница – Штип

Бизнис ТОП СТОРИИ

Клиничката болница во Штип склучи договор со “Пуцко петрол“, вреден 287,8 илјади евра

Редакција
ЈЗУ Клиничка болница – Штип склучи договор за набавка на Екстра лесно масло за горење (ЕЛ- 1) со друштвото за производство, трговија и услуги, Пуцко...