еМагазин

Tag : Кредитен регистер

ТОП СТОРИИ ФИНАНСИСКА ПИСМЕНОСТ

Граѓаните бесплатно и дигитално може да добијат извештај за кредитна изложеност

Редакција
Народната банка овозможи бесплатно, дигитално добивање извештај од Кредитниот регистар „Олеснувањето на процесите и подобрувањето на услугите, преку користењето на придобивките од дигитализацијата е заложба...