еМагазин

Tag : Лотсе

ТОП СТОРИИ Убава приказна

Кедев продолжува да испишува историја: Искачен Лотсе, неговиот 10. врв висок над 8.000 метри нмв

Редакција
Доктор Сашко Кедев го искачи врвот Лотсе (8.516) на 13. мај, осум дена по искачувањето на врвот Макалу (8.485) на 5. мај, информираат од Imagine...