еМагазин

Tag : „Пекабеско“

Бизнис

„Пекабеско“ лани со добивка

Редакција
Лани Пекабеско АД Скопје остварил нето-добивка од 145,998 илјади денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза. Остварените вкупни приходи за овој период изнесуваат 5.527 милиони денари...