еМагазин

Tag : Ацо Новески

Македонија

Ацо Новески прв независен кандидат за градоначалник на Македонски Брод

Редакција
Дипломираниот правник Ацо Новески е првиот независен кандидат за градоначалник на Општина Македонски Брод. Вработен е во матичната служба во Скопје, претходно ангажиран во Одделението...