еМагазин

Tag : афазија

Да помогнеме

Да им дадеме надеж на сите што имаат проблеми со говорот – на лицата со афазија

Редакција
Здружението на жени менаџерки „Елитки“ на својата последна трибина одржана на 9 октомври на тема „Енергизирај за да водиш, поттикни за да успееш“ активно се...