еМагазин

Tag : Арбиан Бајрами

Бизнис ТОП СТОРИИ

Кичевски „Жито Караорман“ откако го купи Селаудин Арифи доби нов Одбор на директори

Редакција
Марјан Максимоски, поради поднесена оставка и Софронија Миладиноски повеќе не се членови на Одборот на директори на Жито Караорман АД Кичево, информираат од Друштвото преку...