еМагазин

Tag : Аријан Керш

Бизнис

Со чартер-лет на „ТУИ“ во Охрид пристигна првата група туристи од Холандија

Редакција
Со чартер-лет на холандскиот тур-оператор „ТУИ“ на охридскиот аеродром денеска пристигна првата група туристи од Холандија. Преку холандската филијала на „ТУИ“ оваа летна сезона на...