еМагазин

Tag : Арикома

Техно

KKCG најавува два главни бренда: Киншифт, технолошка компанија за развој на софтвер, и Арикома, провајдер на целосни ИКТ услуги

Редакција
ИТ холдинг-компанијата Арикома, која е дел од KKCG групацијата, објавува дека ќе работи под два главни бренда за да ја утврди својата позиција како меѓународен...
Бизнис

„Сивус“ станува дел од чешката групација „Арикома“

Редакција
Нaјголемиот ИКТ-холдинг во Чешка, групацијата „Арикома“ ја презема македонската ИТ компанија „Сивус“. Како што истакна премиерот Зоран Заев на денешната прес-конференција во Владата заедно со...