еМагазин

Tag : Асоцијацијата на финансиски институции

БАШ НИ Е ЌЕФ

Credissimo е официјален член на Асоцијацијата на финансиски институции

Редакција
Credissimo, како водечка компанија за брзи кредити во Северна Македонија, ја поддржа иницијативата за формирање Асоцијација на финансиски институции и стана еден од членовите на...